Les comarques de Girona aposten per la sostenibilitat de les empreses

Palamós

Data: 27/09/2023

Es presenta el Compromís per a la Sostenibilitat Turística de les comarques de Girona Biosphere amb l'intenció de proporcionar eines i mètodes a empreses gironines, per tal que millorin la seva  gestió sostenible i obtenir, al final del procés, la Certificació Biosfera Sostenible.

La Cambra de Comerç de Palamós i Costa Brava Centre, amb el suport de la Diputació de Girona impulsen el Compromís per a la Sostenibilitat Turística de les comarques de Girona Biosphere, un programa adreçat a empreses, serveis i entitats públiques que vulguin millorar la seva gestió en sostenibilitat turística.

Així, l'objectiu del projecte és reconèixer empreses, serveis i entitats que aposten per una gestió respectuosa amb el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic a través dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

A més, el Compromís afavoreix a posicionar empreses per mostrar lideratge dins d’una tendència emergent del turisme; afegir valor als productes i serveis afavorint la diferenciació de marca; avançar en les relacions sostenibles amb altres entitats i ser una formació pionera en matèria de gestió sostenible.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient