Unitat d'administració pública i sector privat pel medi ambient a Platja d'Aro

Acció pel Medi Ambient a la Costa Brava. Diversos agents del sector públic i el privat de les comarques gironines s'han donat cita aquest dijous a l'Hotel Costa Brava de Platja d'Aro per tractar la problemàtica del canvi climàtic. La jornada, anomenada AMA Costa Brava, ha estat impulsada per la delegació de la Cambra de Comerç Italiana a Girona. 

El principal objectiu era posar-se deures per fer front a les afectatcions que pot tenir el canvi climàtic al territori, el territori entès sobretot com el sector nord oriental del Mediterrani, espai comú entre casa nostra i Itàlia, el país de l'organització. 

Durant la jornada s'ha fet un reconeixement pel seu compromís amb el Mediterrani a dues empreses, una de local i una d'italiana. Són Estrella Damm, després del seu darrer espot d'estiu, i Grimaldi, que ja treballa amb el primer ferri híbrid. 

També ha comptat amb la participació especial dels Polseres Verdes, un grup de joves de catorze anys de Sant Feliu de Guíxols que promouen accions contra el canvi climàtic i estan recaptant diners per fer una plantada d'arbres a la seva ciutat.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient