La Forja denuncia un sistema econòmic que empeny a la precarietat i destrucció del medi

Baix Empordà

Data: 29/06/2020

L'entitat juvenil independentista La Forja ha engegat una campanya per denunciar que el model econòmic i turístic de la Costa Brava empeny el jovent a la precarietat i el medi ambient a la seva destrucció. Sota el títol 'La Costa Nostra' volen no només posar el focus en les conseqüències del model actual sinó també proposar alternatives.

La campanya té tres potes. Medi Ambient, Ocupació i model econòmic. Constarà de vídeos explicatius a les xarxes on s'indicarà el problema i les possibles solucions i també accions reivindicatives i de protesta

Des de l'entitat juvenil són conscients del pes que té el turisme a les comarques de l'Alt i el Baix Empordà i la Selva i no en reneguen. Creuen però que ha de canviar radicalment el seu model, si cal decréixer i bastir sinergies amb altres sectors productius.

El model actual, denuncien, genera una ocupació temporal, precària i de sous baixos, molt centrada en la temporada estival. Impedeix al jovent fer plans de futur i els empeny a deixar la comarca per buscar-se la vida a fora.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient