Palamós obre un nou espai de més de 1000 metres quadrats per a l'esbarjo de gossos

Palamós obre un nou espai de més de 1000 metres quadrats  per a l'esbarjo de gossos
Palamós

Data: 30/04/2019

Aquest mes d'abril han finalitzat les obres d'adequació d'una nova zona d'esbarjo per a animals de companyia a Palamós.
 
L'espai s'ubica en uns terrens de 1070m2 situats al costat de l'skate park de la zona esportiva municipal "Josep Massot i Sais", i en paral·lel al camí que passa entre aquesta parcel·la i la riera Aubi.
 
Aquest projecte forma part de les propostes que els palamosins i les palamosines varen prioritzar en el procés participatiu de les inversions municipals de 2018, i està vinculada a la nova Ordenança municipal de tinença d'animals que es va aprovar l'any passat.
 
Una empresa especialitzada ha realitzat les feines d'adequació d'aquests terrenys, desbrossant tot l'espai i realitzant les tasques d'anivellament i canalització del servei d'aigua.
 
Posteriorment s'ha col·locat una tanca de fusta perimetral d'un metre d'altura amb la qual s'ha delimitat tot aquest espai que té dues portes d'accés. L'objectiu de la tanca és el de permetre que els gossos puguin anar deslligats dins aquesta zona d'esbarjo, sempre amb la presència del seu propietari.
 
El projecte que ara ha finalitzat també ha inclòs la ubicació de bancs, papereres i una font perquè puguin veure els gossos, així com l'enjardinament de l'espai amb la ubicació d'arbrat. També s'ha dotat l'espai amb un camí central que uneix un extrem amb l’altre de la zona d’esbarjo.
 
El cost de les obres d'adequació d'aquesta parcel·la ha estat de 13.300 €.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient