Aquadiver continua apostant per un consum responsable de l'aigua

El parc aquàtic Aquadiver de Platja d'Aro continua apostant per un consum responsable de l'aigua amb accions i mesures que permeten una reducció del 25% en el consum d'aigua. Des del complex preveuen omplir de molts visitants el parc aquàtic, el qual romandrà obert fins a l'11 de setembre.

El parc aquàtic Aquadiver de Platja d'Aro, per tal d'afrontar la situació de sequera que pateix el territori de fa temps, continua apostant un any més per un consum responsable de l'aigua amb accions i mesures a les instal·lacions que suposen una reducció del 25% en el consum d'aigua.

Totes les atraccions i piscines del parc funcionen mitjançant un circuit tancat que permet reutilitzar el 90% de l'aigua que circula per les instal·lacions. Paral·lelament, la profunditat d'algunes de les piscines del parc també s'han reduït aconseguint un estalvi de l'aigua del 35% i alhora garantint unes instal·lacions més segures.

D'altra banda, també s'han fet actuacions a les àrees d'enjardinament, substituint les plantes i vegetació ornamental per espècies autòctones amb baix consum d'aigua. Pel que fa al sistema de reg, s'ha canviat el sistema de reg per inundació i aspersió per sistemes gota-gota més eficients i efectius els quals permeten un estalvi del 70% d'aigua.

Des del complex es mostren enguany molt optimistes, ja que preveuen molt bona afluència de visitants durant tota la temporada d'estiu que durarà fins a l'11 de setembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient