L'aigua del mar continua molt freda

Baix Empordà

Data: 17/04/2018

Setmana de recuperació de temperatura i temps estable. Després d'un inici de la primavera amb pluges intenses, forts temporals de mar i temperatures molt fredes per l'època, tot indica que al llarg dels propers dies l'estació més florida de l'any s'anirà imposant.

Si bé la presència del sol fa que els termòmetres es recuperin i hi hagi una sensació càlida, el mar continua amb una temperatura lleugerament per sota l'habitual. Segons les dades, el mar no ha superat els 13º de màxima. Una situació que ha vingut provocada per l'hivern fred amb vents provinents del nord que acabem de deixar enrere.

Si el temps es manté ajudat per les hores de sol que ja s'allarguen, l'aigua de mar podria augmentar la temperatura en superfície, tot i que es pot desestabilitzar amb qualsevol front marítim que pugui afectar-nos les properes setmanes.

Els amants del bon temps poden estar tranquils ja que aquests dies no es preveuen canvis però els que ja tenen la mirada posada al calendari per anotar el primer bany de la temporada s'hauran d'esperar si el que volen és trobar és un mar amb una temperatura agradable per fer-hi un bany. De moment només està en mans dels valents atrevir-se a posar els peus a l'aigua.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient