Retiren el niu de vespa asiàtica de Sant Feliu

Retirat el niu de vespa asiàtica que havia aixecat totes les alertes a Sant Feliu de Guíxols. Des de fa dies els veïns del carrer Santander havien fet arribar les queixes a l'Ajuntament que hi havia un rusc de dimensions considerables adherit a la façana d'una casa.  Un cop s'ha obtingut el consentiment per escrit dels propietaris per accedir a l'habitatge, s'ha procedit a la retirada del niu de vespa asiàtica que s'hi veia des del carrer, per part d'una empresa especialitzada. 
A primera hora del matí els operaris han accedit a lloc on estava i han procedit a la seva retirada. Com que el niu estava enganxat per diferents punts del voladís i la paret, han hagut de ruixar el vesper, a la vegada que li posaven la bossa de retirar-lo. El niu retirat és tractat a les instal·lacions de l'empresa i gestionat per una empresa de residus especials. Cal recordar que en propietats privades, els costos de la retirada va a càrrec dels propietaris.
L'Ajuntament fa una crida als ciutadans perquè si detecten la presència d'un niu de vespa asiàtica (Vespa velutina) contactin amb Medi Ambient per tal que els assessorin sobre el procediment.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient