Costes invertirà 31.500 euros al Baix Empordà

El Departament de Costes del Ministeri de Medi Ambient Espanyol invertirà al Baix Empordà 31.500 euros. Formen part d'un paquet de 330.000 euros destinats a la Costa Brava per mantenir i conservar el litroral.

A la comarca les dues inversions ja pressupostades van destinades a millora i acondicionament de camins de ronda. La més important, de 18.000 euros anirà a Aigua Xelida en nun espai conegut com el de l'Àvia Catalana. Pals s'endú 13.500 euros que serviran per condicionar el tram de camí de ronda que transcòrrer per les antigues instal·lacions de Ràdio Liberty.

Encara sense dotació pressupostària però amb l'estudi de cost fet hi ha la demolició de la caseta de cap de Planes a Palamós, que costaria 21.000 euros.  Menys avançat, però en fase d'estudi hi ha la millora de les passeres de fusta de la platja de Sant Pol.

Altres inversions al litoral gironí són a la platja dels Morts de Colera; a Cala Montgó, la més important del paquet amb 65.000 euros; i la reparació de la riba Confitera de Cadaqués.

El Govern Espanyol també estudia adequar el camí de ronda de Tres Platgetes a Portbou i el de la zona de Porto Pi de Tossa.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient