Pals posa en marxa una campanya de promció de l'arròs

Pals

Data: 26/05/2022

Pals ha impulsat una campanya per tal d'atraure a empresaris que vulguin adherir-se a la marca Arròs de Pals i perquè tota la producció que facin, per tant, es quedi a la localitat. Per fer-ho es farà difusió a través de les xarxes i s'organitzaran activitats, per visibilitzar i protegir la marca.

L'Ajuntament de Pals amb la col·laboració de la Diputació de Girona ha posat en marxa una campanya de promoció de l'arròs perquè tota la producció es quedi a la localitat. Fins ara la meitat del cereal que es cultiva als camps de Pals finalitza la seva elaboració en altres zones com el Delta de l'Ebre perquè aquí no hi ha prou productors que ho facin. De fet, ara per ara només hi ha dos productors que completen tot el procés sota la marca Arròs de Pals.

Per això el consistori treballa per atraure a més empreses perquè s'afegeixin a la marca. En aquest sentit, s'ha adaptat el reglament que regula la marca i s'ha iniciat un pla estratègic per fer difusió d'aquest segell, per donar-li visibilitat i a la vegada protegir-lo.

Les propostes passen per fer-ne ressò a través de les xarxes socials i la web, vídeos promocionals i activitats com la Festa de l'Arròs. Accions que els promotors celebren.

Tot i la sequera dels darrers mesos, la pluja d'aquesta primavera pot ajudar al fet que la collita sigui bona. De fet, els productors són optimistes. S'espera que la collita d'arròs de Pals sigui similar a la mitjana de cada any, uns sis milions de quilos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient