Torroella i Ecovidrio tornen a col·laborar per incrementar el reciclatge del vidre

84 establiments de restauració de Torroella i l'Estartit han estat visitats durant les darreres setmanes per l'Ajuntament del municipi conjuntament amb l'Entitat Ecovidrio.

Tot això s'ha fet amb la finalitat de sensibilitzar els establiments, ajudar-los en la millora del reciclatge del vidre i fomentar el servei de recollida porta a porta

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Torroella, conjuntament amb l'entitat sense ànim de lucre Ecovidrio, han establert una col·laboració per tal d'oferir assessorament.

L'any passat van obtenir-se molts bons resultats referents a la participació activa dels establiments com d'increment de tones recollides. Tot això tenint en compte que les restriccions per la pandèmia eren molt més estrictes i aquest any encara no és plenament un estiu normal.

La previsió és continuar amb el servei de recollida porta a porta en especial del vidre i cada vegada a més quantitat d'establiments, ja que són els màxims generadors de residus.

Finalment, Marc Calvet, el Regidor de Serveis Municipals i Residus del municipi, reitera que el foment del porta a porta és una prioritat per a l'Ajuntament. Amb tot això, s'ha decidit col·laborar amb la campanya concurs Moviment Banderes Verdes, per premiar l'esforç d'establiments hostalers i l´activisme dels municipis costaners per a la transició verda.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient