SOS Costa Brava valora el pas endavant que suposa el PDU però creu que queda curt

Baix Empordà

Data: 20/11/2020

Imatges: Youtube SOS Costa Brava

L'entitat ecologista alerta que a la Costa Brava encara es poden construir un centenar d'urbanitzacions

SOS Costa Brava considera que el Pla Director Urbanístic queda curt i inclòs fa passos enrere en alguns sectors com Blanes. L'entitat ecologista admet que serà una eina útil per preservar el territori però lamenta que no s'hagi anat més enllà i que no s'aturin urbanitzacions com la de s'Antiga a Begur.

SOS Costa Brava alerta que encara hi ha 100 urbanitzacions que es poden construir i lamenten que Territori no els hagi fet cas i no hagi estat prou "valent" com per desclassificar sòl massivament.

Victòries del moviment ecologista

Malgrat tot hi ha victòries importants pels moviments ecologistes com que s'aturi la urbanització d'Aiguafreda a Begur, parcialment el sector de Rodors a Pals o  el port de Cala Morisca a Tossa

Des de l'entitat lamenten també que no s'hagi estat més valent a la zona de Sa Guarda a Cadaqués i que el PDU no entri a tractar municipis que tenen el planejament actualitzat però que consideren que podrien tenir un creixement desmesurat.  A més, els ecologistes creuen que a Blanes es fa un pas enrere a la zona de la desembocadura de la Tordera.

Des de l'entitat adverteixen que seguiran lluitant per preservar el territori, si cal amb campanyes municipi a municipi.


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient