Judit Neddermann, Bruno Oro, Miquel Abras o Mazoni al Concert SOS Costa Brava

Torroella de Montgrí

Data: 16/04/2019

INTERVÉ: Badreix Tarragó, productor / Sergi Nus, plataforma SOS Costa Brava

La plataforma SOS Costa Brava programa pel proper 4 de maig un Gran Concert per recaptar fons per mantenir la lluita que tenen oberta des de fa anys diferents grups ecologistes per preservar el litoral de la Costa Brava. L'Espai Ter de Torroella de Montgrí serà l'escenari d'una festa solidària amb les actuacions d'una trentena d'artistes del panorama musical i teatral català. Entre els protagonistes del Gran Concert SOS Costa Brava hi ha Judit Neddermann, Miquel Abras, Mazoni, Pau Riba amb l'Orquestra Fireluche, Natxo Tarrés, Bruno Oro, Jordi Boixaderas o Àngels Bassas entre d'altres.

Les entrades per aquest concert solidari ja estan a la venda al web de SOS Costa Brava i també a la pàgina web de l'Espai Ter. Les entrades costen 20 o 25 euros segons si és pista o butaca i hi ha un preu reduit de 15 euros pels estudiants. També s'ha obert una fila zero per qui vulgui col·laborar amb la causa.

Aquest acte vol ser un altaveu de les campanyes de SOS Costa Brava i les problemàtiques mediambientals que han generat aquests casos urbanístics. Els membres de la plataforma explicaran de manera distesa i amb la col·laboració dels artistes els casos que defensen des de Tossa fins a Llançà.

La plataforma SOS Costa Brava està formada per una trentena d'entitats ecologistes i molts més col·laboradors. Entre les fites aconseguides per l'entitat hi ha les moratòries que ha dictat la Generalitat per replantejar el model urbanístic a la zona.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Medi Ambient