SOS Costa Brava diu que la lluita popular és la via per protegir el litoral gironí

INTERVÉ: Sergi Nuss, portaveu de SOS Costa Brava

La lluita de SOS Costa Brava per protegir els espais verds del litoral gironí continua. Les diferents mobilitzacions ciutadanes en contra dels diferents projectes d'urbanització de la costa han apretat a les diferents administracions per tal que canviïn de postura o se'ls replantegin.
Un exemple molt recent és el de l'ampliació del Port d'Aro. El mes de juny es va anunciar que es posava el projecte a exposició pública. Ara, al mes de setembre, encara no s'ha publicat aquesta documentació, un fet que des de l'entitat ecologista consideren  que pot significar que es plantegin dubtes de la seva aprovació legal.
 
Altres exemples de zones verdes que defensa SOS Costa Brava són La Farella a Llançà o La Fosca a Palamós, on aquest cap de setmana es va simular un funeral per protestar contra el projecte d'urbanització de l'espai, on està previst construir-hi dos blocs d'apartaments i 25 xalets.
 
Són projectes que des de SOS Costa Bravas consideren obsolets i que empitjoren encara més una situació límit que va en contra d'un desenvolupament sostenible.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient