Els Amics de les Illes Formigues i els Minyons de Santa Cristina fan pinya a favor del mar

Palamós

Data: 01/10/2018

INTERVÉ: Isabel Ruiz, Amics de les Illes Formigues

Només fent pinya es pot salvar el mar de la sobreexplotació i el maltractament que pateix. Aquest és el missatge que van voler donar aquest dissabte els Amics de les Illes Formigues i la colla castellera dels Minyons de Santa Cristina d'Aro

Les dues entitats van unir esforços per fer un vídeo de conscienciació sobre la relació que han de tenir els humans amb el mar. Es van voler aprofitar el missatge i els valors que transmeten els castells amb una doble actuació. Al matí van fer construccions més o menys convencionals a la sorra de la platja de Castell i a la tarda la canalla va anar fins a la cala de s'Alguer per coronar a l'alçada de la superfície uns castells subaquàtics construïts per submarinistes. 

Els Amics de les Illes Formigues són un col·lectiu d'apassionats del mar i el territori sensibilitzats per la conservació del litoral i per l’ús sostenible dels recursos marins. Pretenen conscienciar a tothom que cal preservar el patrimoni natural, i en concret, el tram de costa situat entre Llafranc i Castell, i que inclou les illes Formigues. Se sumen, per exemple, a les reivindicacions actuals de lluita contra l'especulació urbanística i la pesca del corall vermell. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient