El Mercat diari de Palafrugell aposta per ser més sostenible i eliminar el plàstic

El Mercat diari de Palafrugell aposta per ser més sostenible i eliminar el plàstic
Palafrugell

Data: 27/02/2020

El Mercat diari de Palafrugell ha pres la iniciativa d’avançar-se a la normativa de prohibició d’envasos i bosses de plàstics d’un sol ús, la qual entrarà en vigor a partir del proper any, concretament el gener de 2021 amb diverses accions. 

La primera mesura que es durà a terme en els propers dies serà la d’oferir als clients una bossa isotèrmica amb la imatge gràfica del Mercat de Palafrugell, per reduir considerablement les bosses de caixa. 

El següent pas que es farà serà la participació a la campanya internacional la Setmana Internacional dels Mercats - Estima el teu Mercat, que enguany se celebrarà del 16 al 30 de maig, i que va dedicada a la sostenibilitat. En aquest sentit, les parades del mercat diari premiaran els clients que portin envasos i bosses de secció reutilitzables des de casa, per a les seves compres. 

En el marc d’aquesta campanya, també s’organitzarà un taller de compra i cuina responsable, on s’explicarà la importància de consumir productes de temporada i d’organitzar els àpats adequadament per tal de no malbaratar menjar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient