Josep Piferrer: "Palafrugell és més net que abans, però no és net"

Palafrugell

Data: 23/01/2019

Intervé: Josep Piferrer, alcalde 

L'alcalde de Palafrugell Josep Piferrer afirma que el municipi és més net que abans, però que encara no és un poble net. D'aquesta forma el batlle fa autocrítica respecte una de les qüestions calentes del mandat que va ser un dels detonants de la moció de censura que van presentar contra l'anterior alcalde Juli Fernández. Piferrer reconeix que tot i que el seu govern es va equivocar amb el càlcul dels tempos per resoldre les mancances del servei de neteja i escombraries, s'ha avançat molt amb petites victòries com la instal·lació de les mini deixalleries. Asseguren que fer pedagogia serà clau per aconseguir resultats a llarg termini. 

Entre les mesures empreses pel govern palafrugellenc hi ha la finalització de mig contracte de recollida selectiva amb el Consell Comarcal, posar els 5 contenidors a cada punt de recollida, contractar informadors per millorar el reciclatge o comptar amb inspectors per frenar l'incivisme. 

El principal partit a la oposició, el PSC, per la seva banda, censura la capacitat de gestió de l'equip de govern i demana mesures com augmentar les freqüències de pas del camió de recollida, el control de l'empresa responsable o una ampliació del servei de recollida porta a porta. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient