Sant Feliu programa un cicle de xerrades per conscienciar sobre el reciclatge

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat un cicle de xerrades amb l'objectiu de conscienciar als ciutadans sobre la importància del reciclatge i quins són els sobrecostos que implica per al municipi que els habitants no contribueixin en aquesta tasca. 

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha programat un cicle de xerrades amb el títol "Gestió present i futura dels residus al municipi", per tal de conscienciar a la població sobre la importància del reciclatge i els sobrecostos que implica per al municipi que la ciutadania no col·labori en aquesta tasca.

En total, s'han planificat quatre sessions, sobre el mateix contingut en diversos punts de la ciutat i diferents dies per facilitar-ne l'assistència.

Per fer més amena la sessió, a l'inici es fa una petita activitat que consisteix en repartir als assistents una targeta que representa un residu i aquests han de decidir a quin cubell s'ha d'abocar.

Per assistir a la xerrada no cal fer reserva prèvia i l'entrada és oberta a tothom. Les pròximes seran el 26 de setembre a l'Antic Hospital, el 10 d'octubre al Centre Cívic Tueda i, la quarta, el 17 d'octubre al Centre Civic Vilartagues, totes elles a partir de les 6 de la tarda.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient