800 alumnes del Vedruna de Palamós van vaga activa pel canvi climàtic

Intervenen: Judith Hidalgo, 'Mou-te pel Mar' / Iona i Martina, alumnes

Aquesta és la fotografia de família dels 800 alumnes de primària i secundària del Vedruna de Palamós que aquest divendres s'han sumat a la vaga activa per l'emergència climàtica. 

L'activitat principal d'aquesta jornada verda ha estat una sortida de plogging en què s'han recollit desenes de quilos de deixalles. Des de la iniciativa 'Mou-te pel Mar', que empara el projecte, subratllen que aquesta combinació d'esport i recollida de brossa no només ajuda a tenir un entorn més net sinó a educar la mirada. 

La vaga activa d'aquest divendres ha sorgit a iniciativa dels propis alumnes, que han demostrat estar sensibilitzats amb el moviment "Fridays for Future". 

Tota la brossa que s'ha recollit aquest divendres s'ha abocat en un contenidor del port palamosí que també contenia les deixalles recollides durant tota la setmana pels pescadors palamosins, principals impulsors del projecte 'Mou-te pel mar'. Precisament aquest diumenge aquesta iniciativa tindrà dues macrosortides de plogging més, l'una a Palamós i l'altra a Sant Feliu de Guíxols. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient