Una quarantena d'estands a la IV Girocaça de Santa Cristina d'Aro

Intervé: Lluís Anglada, coordinador de Girocaça

Santa Cristina d'Aro va acollir aquest dissabte la IV Girocaça, la fira relacionada amb el món de la caça i la natura més important de les comarques gironines. Una quarantena d'estands a l'entorn de l'Espai Ridaura van atreure a centenars de visitants de totes les edats des de primera hora del matí.

I això és precisament el que es buscava amb aquesta Girocaça: que la gent s'acostés al món dels caçadors, sovint marcats per l'estigma de matar animals. Ells volen demostrar que la caça és molt més que això i que fa un servei a la societat. Per això hi havia també tallers i jocs. 

Els estands de la Girocaça tractaven el món de la caça des de moltes vessants: hi havia empreses d'electrònica, roba per caçadors o accessoris per gossos. Precisament els gossos van ser de nou els grans protagonistes amb una mostra d'una vintena de races diferents com, per exemple, el podenc o el beagle.

Parlant de cànids encara, el gran atractiu d'enguany va ser la pell del llop trobat a Mont-Ras, el primer vist a les Gavarres en molts anys, que estava situada a l'estand dels Agents Rurals. 

__

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient