Palafrugell anuncia un expedient per obres sense permís a Aiguaxelida

Palafrugell

Data: 31/12/2018

Intervé: Josep Piferrer, Alcalde de Palafrugell

L'Ajuntament de Palafrugell obrirà un expedient que podria acabar en sanció contra la promotora de l'urbanització Aiguacel de Aiguaxelida per haver tal·lat arbres i començat a fer obres d'urbanització sense permís.

Sobre el terreny es veu diversos troncs apil·lonats, camins oberts i arbres marcats. Ara tècnics de l'Ajuntaments aniran a inspeccionar la parcel·la, determinar quants arbres s'han tal·lat i obrir un expedient perquè els serveis jurídics municipals puguin determinar els passos a seguir.

El consistori s'ha mostrat indignat per una actuació que s'ha fet amb premeditació i alevosia ja que asseguren que es va advertir a la promotora que no donarien cap permís d'obres fins que no tinguessin un informe de la Comissió Jurídica de la Generalitat damunt la taula, informe que preveuen que arribarà al febrer.

El projecte Aiguacel s'està desenvolupant en un espai declarat urbanitzable als anys 70 però que mai ha estat consolidat ni executat. És una promoció de diversos propietaris, empreses i fons d'inversió sota el nom d'AiguaCel que compta amb un permís d'urbanització inicial.

La promotora, malgrat no compta amb el permís per executar obres, ja ha començat a vendre pisos i des de l'Ajuntament sospiten que les presses per fer obres es deu precisament al calendari promès als clients. Tot i això assegura que no tenen pressa i que no prendran cap decisió fins que tinguin tots els informes pertinents damunt la taula.


Notícies relacionades


Tala il·legal de més de 700 arbres a Aigua Xelida (30-12-2018)

Presenten una vintena d'al·legacions contra una urbanització de luxe a Aigua Xelida
(12-09-2018)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient