SOS Costa Brava crea la figura del protector o protectora

Baix Empordà

Data: 15/01/2021

Intervé: Sergi Nuss, Portaveu SOS Costa Brava

L'entitat ecologista s'ha convertit recentment en Federació d'Associacions

SOS Costa Brava crea la figura del protector. Una mena de mecenes amb la que l'entitat vol fer micromecenatge per pagar les despeses de la recentment creada federació d'entitats ecologistes.

A través d'aquesta figura qualsevol persona que es senti identificada amb els valors de la federació d'organitzacions ecologistes pot posar el seu granet de sorra en forma de quota voluntària i participar de les activitats de l'entitat. Ja sigui en els diferents grups de treball, col·lectius locals o mobilitzacions.

Recentment SOS Costa Brava s'ha constituït en Federació d'entitats amb una estructura de coordinació i entitat jurídica pròpia que tot mantenint la independència de les associacions que en formen part li permetrà participar com a SOS Costa Brava en els litigis territorials en dansa. Fins ara els recursos, per exemple, els posava cada associació local.  

D'aquesta manera esperen poder exercir més de lobby de pressió.

Ara mateix l'entitat acumula 70.000 euros en despeses per projectes com la creació del Conservatori del Litoral, oposició a la variant de Torroella o el perllongament de la C-32 o tot el conjunt de recursos vinculats al PDU.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient