El Gran Concert SOS Costa Brava penja el cartell de 'sold out'

INTERVÉ: Sergi Nuss, portaveu de SOS Costa Brava

La defensa de la Costa Brava exhaureix totes les entrades disponibles pel Gran Concert SOS Costa Brava i omple les 620 butaques de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí. Aquest dissabte propostes musicals com Pau Riba, Mazoni, Judit Neddermann, Toti Soler, Miquel Abras, Pep Poblet, la Cobla Bisbal Jove, Xavi Lloses, Rosa Pou, Cala Vento o l’Orchestra Fireluche, es van mesclar amb noms com Adrià Pujol, Àngels Bassas, Bruno Oro, Joan Massotkleiner, Jordi Boixaderas o Joan Lluís Bozzo. Tot per recaptar fons per la plataforma que aglutina les entitats que lluiten conttra l'especuclació urbanística i el formigó al litoral gironí. 

SOS Costa Brava calcula que necessita més de 60.000 euros per cobrir les despeses de la seva tasca. Costos que es basen en bona mesura en qüestions jurídiques, amb setze casos oberts als tribunals pels ecologistes. El concert va servir per recaptar 14.000 dels 30.000 que la plataforma ja ha acumulat fins ara

La unió de les associacions que lluiten contra el totxo a la Costa Brava i que promouen la defensa del territori ha generat un consens molt ampli entre la societat. En nou mesos han estat capaços d'arribar a fer esdeveniments com el d'aquest dissabte a Torroella i recollir més de 30.000 euros de donatius. El concert, sense anar més lluny, va penjar el cartell de 'sold out' amb  només dues setmanes i mitja de promoció i, fins i tot, va vendre un centenar d'entrades de fila zero, és a dir, participacions de gent que no hi podia anar presencialment. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient