La travessia 'No a la Fred' compta amb 195 participants

Un total de 195 persones han participat en la travessia "No a la Fred" a la platja de Sant Feliu de Guíxols aquest diumenge 29 de gener. L'activitat ha consistit a fer un recorregut a través de l'aigua que estava a una temperatura de 13 graus. No dur neoprè és només per a valents!

Aquest diumenge 29 de gener, en ple mes d'hivern, la badia de Sant Feliu de Guíxols ha acollit un any més la travessia "No a la Fred" organitzada pel Club Aquàtic Xaloc.

Aquesta 12a edició ha superat el nombre d'inscripcions a les d'anys anteriors. De fet, ha estat l'edició amb més volum de participants, en concret 195, és a dir, 15 persones més que l'última travessia.

No és cap sorpresa que la tramuntana hagués fet força el dia anterior, i que, per tant, la temperatura de l'aigua de l'activitat estigués aproximadament a uns 13 graus. Així i tot, la majoria dels inscrits no es van tirar enrere, inclús quasi 40 participants van decidir nedar sense neoprè, que protegeix el cos de les baixes temperatures.

Tot i ser un èxit, l'organització va haver de fer canvis en el sentit del traçat per evitar les onades d'alguns punts del circuit. De fet, algunes persones van necessitar assistència per sortir del mar, ja que les onades els havien provocat un xic de desorientació i mareig.

Com es pot apreciar en les imatges, l'activitat "No a la Fred" és una travessia de natació no competitiva, organitzada principalment per gaudir de l'aigua el mar i la costa a través d'un recorregut d'entre els 1900 i els 2600 metres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Medi Ambient