SOS Costa Brava esmena a la totalitat el PDU de la Generalitat i l'acusa de no ser valenta

SOS Costa Brava esmena a la totalitat el PDU de la Generalitat i l'acusa de no ser valenta
Baix Empordà

Data: 11/04/2019

SOS Costa Brava fa una esmena a la totalitat al Pla Director Urbanístic Costaner de la Generalitat. Els ecologistes han presentat al·legacions a tot el pla i reclamen desclassificacions massives i que es prohibeixin noves construccions perquè la Costa Brava no en pot sostenir més.

Els ecologistes alerten que amb l'actual plantejament es podrien arribar a construir fins a 35.000 habitatges nous i que el 57% de les vivendes que hi ha a la Costa Brava són segones residències. Per l'entitat el document presentat pel Govern queda curt perquè només atura la meitat de les possibles construccions i rebaixa volums constructius i impacte ambiental sense prohibir més totxo.

SOS Costa Brava creu que a la Costa Brava no hi cap ni un centímetre de ciment més i que no hi ha suficients recursos naturals, paisatgístics i aqüífers per sostenir el creixement potencial que avala l'actual legislació urbanística.

L'entitat proposa que es rehabilitin edificis existents abans de permetre noves construccions i que es sigui més estricte a l'hora de desclassificar terrenys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient