L'Ajuntament de Santa Cristina vol un POUM que cusi el poble i sigui sostenible

Intervé: Lourdes Fuentes, Alcaldessa de Santa Cristina d'Aro

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro vol aprovar aquest mandat el nou POUM amb l'objectiu de fer un municipi més sostenible i donar més entitat urbana al poble. El plantejament de l'equip de govern és treballar perquè el creixement es centri dins el nucli urbà, per cosir-lo, decrèixer en zones urbanitzables i protegir els espais naturals.

Després de la sentència del TSJC el 2013 contra l'anterior Pla es van començar a fer uns estudis preliminars que haurien de culminar amb un nou pla aquesta legsilatura. Un nou pla que està pendent del que digui la Generalitat amb el Pla Director Urbanístic de la Costa Brava, un cop finalitzada la moratòria en vigor.

Si el POUM és el gran projecte urbanístic de la legislatura, no menys important és el desenvolupament de la zona esportiva que hi va lligada. Des de l'àrea d'urbanisme es vol ordenar l'espai i posar les bases per un futur creixement.

Al costat del POUM l'equip de Govern té previst fer diverses actuacions urbanístiques al nucli. Una d'elles és a l'entorn de l'Espai Ridaura, que s'hauria d'urbanitzar i modificar-ne la mobilitat. Tot plegat lligat també a un passeig que connectaria tot el voltant del Ridaura amb el Balcà, utilitzant vegetació autòctona per fer-ho mé sostenible.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient