Primers resultats del Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí

Data: 03/06/2022

D'aquí a poques setmanes es podran començar a veure els primers resultats en forma de millores a la via pública i en equipaments del pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit. L'Ajuntament ha organitzat dos actes públics per fer balanç d'aquest primer any i per informar a la ciutadania dels diversos projectes que formen part del pla i que s'executaran en els pròxims mesos.

Actualment ja s'està fent l'obra d'adequació de l'espai de benvinguda amb pàrquing dissuasiu a l'entrada de l'Estartit i pròximament s'iniciarà la 3a fase de l'Espai Medes. A més, passat l'estiu es farà l'esperada remodelació de la Pineda de l'Estartit. També s'ha començat a treballar en la redacció del projecte executiu de la millora urbana. 

A Torroella de Montgrí està punt d'adjudicar-se la remodelació i adequació de l'edifici de Can Castells, a la plaça de la Vila, que es transformarà en una oficina de Turisme i espai de promoció dels serveis turístics i dels productes agroalimentaris i d'artesania que es produeixen en l'àmbit del Parc Natural. També acollirà serveis municipals i la seu de l'associació de comerciants de Torroella.

Aquests són alguns dels projectes del Pla de Sostenibilitat Turística i, per tant, d'aquí uns mesos ja es podran començar a veure els primers resultats.

Per informar els veïns i veïnes dels projectes finalitzats, els que s'estan executant o els previstos a fer, l'Ajuntament ha organitzat dos actes públics per fer balanç del primer any d'execució del pla. Un pla estratègic i ambiciós que es desenvolupa en el marc de la primera edició del programa «Planes de Sostenibilidad Turística», promogut pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

El pla permetrà executar 29 projectes i accions, agrupats en 16 actuacions de millora urbana, infraestructures, serveis i espais naturals, alguns d'ells iniciats l'any passat i la resta s'aniran desplegant fins al 2024. Es preveu una inversió global de 3,6 milions d'euros.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient