El Campionat d'Espanya de Fotografia Submarina deixa imatges al·lucinants de l'Estartit

Imatges espectaculars com les que es poden veure al vídeo superior del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter són fruit del Campionat d'Espanya de Fotografia Submarina que es celebra a l'Estartit en les modalitats de Cevisub i Nafosub

La primera categoria es disputa amb vídeo i enguany ha aplegat 11 parelles, entre les quals s'ha imposat el duo gallec format per Jorge Candan i Juan Cuetos amb una puntuació de 468 punts. En segon lloc hi han quedat els valencians Héctor Ripollès i Lledó Bernat amb 399. Finalment, el bronze ha estat per Andalusia de la mà de Jose C. Rando i Enrique Collado, que han assolit 395 punts. Enguany s'ha comptat també amb tres parelles catalanes, que s'han fet amb el quart, el sisè i el novè lloc de la competició. 

En la categoria de Nafosub on s'hi competeix en fotografia s'ha imposat el duo de Castella i Lleó format per Rafael Fernández i Montserrat Vega amb 95 punts. Els han seguit els bascos Félix Aguado i  Teresa Santos amb 86 punts i els valencians David Mocholí i Inmaculada Zafra que han completat el podi amb 66 punts. En total hi ha 18 parelles de diverses comunitats autònomes que han participat a la competició.

Si mirem les federacions, s'ha imposat la gallega, seguida de l'andalusa i la valenciana. 

Des de l'organització destaquen la gran participació que ha tingut el campionat en ambdues categories  amb un total de 64 professionals que han contribuït en fer de l'Estartit una capital de la immersió i en promocionar els atractius dels fons marins del parc natural. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient