Candidats d'En Comú Podem s'uneixen en defensa de la Costa Brava

Candidats i candidates d'En Comú Podem del Baix Empordà s'han reunit, en una roda de premsa celebrada a Platja d'Aro, en defensa de la Costa Brava. Els presents han comunicat la seva preocupació sobre l'especulació que s'està produint al territori i que està afectant negativament a la seva biodiversitat.

Candidats i candidates d'En Comú Podem a alcaldies del Baix Empordà han ofert una roda de premsa conjunta en defensa de la Costa Brava.

També han manifestat la necessitat de prendre consciència dels recursos limitats de la Terra i que cal prioritzar la conservació i preservació de la natura.

En clau local, projectes com l'ampliació de la Marina del Port d'Aro, que amenaçava la pineda de grans dimensions a primera línia de la Costa Brava, finalment es va aconseguir aturar gràcies a movilitzacions naturalistes.

En canvi, d'altres projectes com el que va afectar la pineda de la platja de Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols, no van tenir la mateixa sort.

Un altre tema de preocupació, que s'està tornant tendència, és sobre l'especulació urbanística que s'està donant a segona línia de costa.

En conclusió, els presents han denunciat els riscos ambientals i socials de l'especulació permanent en els municipis de la comarca i que cal actuar per tal de mantenir i preservar l'entorn natural de la Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient