Les onades de calor disparen les vendes de ventiladors

Palafrugell

Data: 28/07/2022

Les onades de calor de les que els parlàvem en aquest reportatge el que han provocat també és que en les darreres setmanes es disparin les vendes de ventiladors i aires condicionats a les botigues d'electrodomèstics. Ens ho han explicat des de l'establiment 'Corbí Electrodomèstics', de Palafrugell.

Les diverses onades de calor que estem patint aquest estiu s'estan fent insuportables per a la població. Tant, que no sortir de la piscina, buscar constantment l'ombra, o passar-se la tarda davant del ventilador, han passat a ser els plans preferits d'aquestes vacances per a la majoria de ciutadans i ciutadanes.

Tenir la casa ben fresqueta és requisit indispensable per sobreviure, i per aquest motiu les botigues d'electrodomèstics confirmen que les vendes de ventiladors, aires condicionats i climatitzadors s'han disparat les últimes setmanes. Ara mateix són, sens dubte, el producte estrella dels seus establiments.

Ventiladors portàtils, climatitzadors, de mides petites, mitjanes, grans, amb peu, sense peu, de sostre... Els compradors s'han fet amb tots els tipus d'electrodomèstics que refresquen els espais interiors dels habitatges. També ha augmentat la demanda d'instal·lació d'aires condicionats en apartaments de segona residència i en empreses.

Aquests productes són els més demandats cada estiu, però ara feia anys que les temperatures no eren tan elevades, motiu pel qual enguany ha augmentat la seva demanda respecte a les últimes temporades estivals. 

Des de Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya es recomana, per evitar els problemes causats per la calor, controlar la temperatura de casa tancant les persianes de les finestres durant les hores que hi toca el sol i obrint-les durant la nit per refrescar l'habitatge, recórrer a algun tipus de climatització per refrescar l'ambient, així com situar-se en les estances més fresques i refrescar-se sovint.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient