Torroella instal·larà cinc estacions d'autoreparació de bicicletes

Torroella de Montgrí i l’Estartit instal·larà cinc estacions d’autoreparació de bicicletes i càrrega de bicicletes elèctriques, en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística i el Consorci de les Vies Verdes. Un d’ells, situat al costat de l’Oficina de Turisme de l’Estartit, ja està en funcionament.


L'Ajuntament de Torroella de Montgrí instal·larà cinc panells amb eines per arreglar les bicicletes i endoll per carregar bicicletes elèctriques en diferents punts de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Quatre d'aquests 'bike tools' s'han col·locat en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística i un altre amb el Consorci de les Vies Verdes.

Els panells disposen de diverses eines imprescindibles per fer el manteniment d'una bicicleta o arreglar petits problemes que puguin tenir. Es tracta d'estacions d'autoreparació i manteniment de bicicletes. Aquestes se subjecten mitjançant uns ganxos amb gomes que permeten una còmoda i correcta manipulació del vehicle.

L'estació inclou bomba de peu d'aire per inflar les rodes, claus allen hexagonals de 3- 4-5 mm, clau anglesa, alicates, tornavís pla i d'estrella i dues palanques per treure la coberta de la roda. Aquestes estan subjectes a la base mitjançant cables d'acer i tancats dins del panell. Per obrir-lo funciona amb un euro retornable, a l'estil dels carros de supermercats.

En total s'instal·laran tres 'bike tools' a Torroella de Montgrí i dos a l'Estartit. A Torroella aniran col·locats a l'entrada del municipi després del pont del Riu Ter, a la zona del CAP; a l'estació d'autobusos i a la zona esportiva. A l'Estartit s'ubiquen a l'aparcament dissuasori de l'entrada del poble i a la Plaça Beatles, al costat de l'Oficina de Turisme. De fet, aquest darrer ja està en funcionament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient