Mobilitzacions al Baix Empordà davant l'emergència climàtica

Mobilitzacions al Baix Empordà davant l'emergència climàtica
Convocades diverses mobilitzacions i actes al Baix Empordà en l'anomenada Vaga Mundial Pel Clima de demà divendres. Entitats polítiques, socials i ecologistes preparen accions de protesta per conscienciar sobre el canvi climàtic i reclamar polítiques de xoc a les administracions públiques.

A Sant Feliu de Guíxols s'ha convocat tota una jornada d'activitats. Al Parc Central, de 18.00 a 20.00 s'han organitzat diverses activitats de reciclatge i foment de les energies renovables. A les 19.00 les diverses entitats que formen part de la mobilització llegiran un manifest i posteriorment sortirà una manifestació.

En paral·lel a les 19.00 s'ha convocat una apagada de llums a la qual s'ha adherit el consistori.

A les Escoles s'ha proposat un concurs de cartells reivindicatius i s'han organitzat xerrades de conscienciació sobre el canvi climàtic amb Natura Sterna i Piscis Diving. També s'instal·larà al Parc Central una carpa on hi haurà els resultats de les netejes que organitza Polseres Verdes. Una iniciativa sorgida de l'alumnat de l'Institut Sant Feliu.

A Palamós l'Escola Vedruana ha convocat una vaga activa en el que l'alumnat farà una recollida de brossa per la ciutat i l'ajuntaran amb la que ha trobat el sector pesquer que aquesta setmana també s'ha unit a les mobilitzacions pel clima.  A les 17.30 als Jardins 1 d'Octubre s'ha convocat una concentració.

A Palafrugell hi ha una cinquantena d'estudiants alemanys de biologia que han organitzat una neteja del fons marí de Tamariu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient