Preparen millores al Parc dels Estanys

Intervé: Pep Solé, regidor d'Urbanisme de Castell-Platja d'Aro

Quan fa cinc anys que el Parc dels Estanys de Platja d'Aro va obrir les portes i va convertir-se en un espai al servei de la biodiversitat obert a la ciutadania dins un entron urbà, el govern local, amb l'ajuda del grup ecologista Natura Sterna, hi ha planejat una sèrie de millores.

El primer canvi passa per allargar el traçat de sender que comença al Ridaura. Es vol fer arribar fins a la zona de la cantonada més propera al supermercat Mercadona. Per aquest motiu s'haurà de construir un pont que salvi la riera de la sureda.

Pel que fa a la vegetació, mentrestant, la intenció és fer una plantada massiva d'arbrat autòcton. Tot plegat farà que al llarg de les estacions la natura ofereixi autèntics espectacles a la vista d'aquells que s'hi acostin. 

Quant a aspectes relacionats amb la biodiversitat animal el grup Natura Sterna ha suggerit la introducció de diversos elements, com basses d'inundació temporal, hotels d'insectes o murs de pedra seca que afavoreixin l'aparició i convivència d'espècies variades d'insectes i petits rèptils. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient