Palafrugell controlarà la conducta incívica sobre residus amb drons

Palafrugell

Data: 28/07/2023

Leyre Esparza
Mireia Pagès

La Policia Local de Palafrugell controlarà, a través de drons, les actituds incíviques dels qui abandonen trastos vells o llancen escombraries on no toca i, així, intensificar la neteja i el manteniment dels carrers del poble.

Després de la posada en marxa del pla de xoc de residus per tal de millorar la recollida i evitar les imatges de contenidors desbordats de brossa, Palafrugell ha volgut fer un pas més per intentar controlar les actituds incíviques, a través de drons.

A partir de la setmana vinent, s'iniciarà una intensa campanya de vigilància i control sobre els tancats de fusta i altres indrets que s'han convertit en punt de conflicte de l'abocament de residus de Palafrugell. Aquesta nova mesura compleix dos objectius.

La Policia Local de Palafrugell utilitzarà drons per atrapar els incívics "in fraganti", gravar-los des de l'aire i interposar-los la multa corresponent. El consistori té clar que, una part petita de la ciutadania, acaba perjudicant la resta, a causa d'aquest comportament.

A partir d'aquest nou pla de xoc, Palafrugell vol aconseguir millorar la recollida de deixalles i evitar la imatge de contenidors desbordats, així com la neteja i el manteniment del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient