Una exposició fotogràfica i un cicle de conferències recorden la gran nevada de l’any 2010

Una exposició fotogràfica i un cicle de conferències recorden la gran nevada de l’any 2010
Palafrugell

Data: 05/02/2020

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell dóna el tret de sortida a les jornades de Meteorologia i Canvi Climàtic el proper diumenge 9 de febrer, amb la inauguració de l’exposició de fotografia 'La nevada del 8 de març de 2010. Un episodi excepcional.' Aquesta mostra fotogràfica es podrà visitar al Museu del Suro fins al 15 de març. 

Coincidint amb el 10è aniversari del temporal de neu de l’any 2010, s’ha fet una crida a través de les xarxes socials per tal de fer un recull d’imatges i vídeos dels veïns i veïnes de Palafrugell. De la selecció d’aquestes imatges s’ha preparat una exposició fotogràfica, ampliada a més, amb imatges de nevades històriques provinents de l’Arxiu Municipal de Palafrugell i amb imatges de satèl·lit de la jornada, elements indispensables per entendre què va succeir a nivell meteorològic durant aquelles dates. 

L’exposició, de marcat caràcter divulgatiu, també comptarà amb la programació d’un seguit de conferències setmanals i taules rodones a l’entorn del canvi climàtic. Aquest cicle, que es realitzarà durant els mesos de febrer i març, té l’objectiu d’explicar què és el canvi climàtic, les seves conseqüències, les adaptacions dels ecosistemes i l’activitat humana, aportant un enfocament local. A part de les activitats pròpies del cicle de xerrades, també es realitzaran visites amb el comissari de l’exposició per a públic general i visites guiades i tallers dinamitzats per a centres educatius. 

La inauguració de l’exposició comptarà amb la participació de Sergi Sabrià i Xavier Vilà, que l’any 2010 ocupaven els càrrecs d’alcalde i regidor, respectivament. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Medi Ambient