Primeres sensacions de tardor

Amb l'arribada del setembre han tocat els primers canvis d'armari i molts han començat a sortir al carrer abrigats. Feia dies que a les nits refrescava, però la tarda d'aquest dijous va portar el primer avançament de la tardor.

Al voltant de les sis de la tarda van caure alguns ruixats esporàdics a la Costa Brava centre, que van venir seguits de ventades de component nord amb ratxes superiors als 30 km/h. La matinada doncs ha estat fresca i el divendres s'ha llevat assolellat però amb una baixada de les temperatures amb valors al voltant dels 17º C. Lluny encara de fer fred, als carrers, molt més buits que la setmana passada, era força la gent que agraïa el canvi de temps i es veia una mescla de bermudes, xancletes i samarretes de màniga curta amb pantalons llargs i jerseis. 

Pel cap de setmana toca esperar unes condicions climatològiques semblants: matinades fresques i migdies de temperatura més que agradable al sol. A partir de diumenge el cel començarà a estar ennuvolat i entre el dilluns i el dimarts és probable que plogui al Baix Empordà. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient