63 establiments es certifiquen amb la marca de garantia Gamba de Palamós

Palamós

Data: 01/03/2018

Intervenen: Lluís Puig, alcalde de Palamós / Toni Albalat, patró major

La marca de garantia Gamba de Palamós ha sumat 11 noves certificacions aquest any i ja compta amb 63 establiments certificats. 20 restaurants, 16 barques d'arrossegament, 13 distribuidors, 12 peixateries, 1 empresa de transformació i l'Espai del Peix, on aquest dimecres al vespre es van repartir els segells. Entre els qui s'estrenen enguany, hi ha 4 distribuidors, 2 peixateries i 6 restaurants, inclòs el restaurant amb estrella Michelin Casamar de Llafranc de Quim Caselles, que el 2016 va ser l'ambaixador de la Gamba de Palamós. 

Amb aquesta marca de garantia, la confraria de pescadors i l'ajuntament de Palamós volen establir sinèrgies amb tots els actors que participen de la captura de la gamba des que es pesca fins que es serveix al plat. Una unió que serveix per presentar al món un producte de qualitat i d'un valor gastronòmic excepcional que s'ha convertit en la principal ambaixadora de la vila palamosina. 

La marca de garantia Gamba de Palamós creix any rere any gràcies també a les accions promocionals que hi ha al darrere, com la Fira de la Gamba, el Fòrum Gastronòmic de Girona, el White Summer de Pals o Girona Excel·lent. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient