Una onada de fred provinent de l'Àrtic ens afectarà tot el cap de setmana

Palafrugell

Data: 29/11/2017

Totalment abrigats han sortit al carrer els baixempordanesos i és que totes les previsions s'estan complint. La comarca s'ha llevat amb les temperatures molt baixes i que tot indica que continuaran caient de cara els propers dies. 

Els gorros, les bufandes i els guants han estat del tot necessaris durant tot el dimecres, fins i tot a les hores punta del dia. La caiguda d'uns 10º de les temperatures respecte setmanes enere, ha fet que aquesta estigui sent la primera onada de fred important, tenint en compte que encara no hem entrat a l'hivern. La gent molt abrigada i les terrasses totalment buides tot i les estufes que podien aminorar la sensació de fred prenent alguna cosa a l'aire lliure. Un dia totalment ennuvolat que ha convidat a sortir amb tots els complements posats i a estar al carrer el just i necessari. Un ambient poc habitual per aquestes dates a poblacions de la costa.

Lluny de pensar que les nevades arribaran arran de mar, sí que les previsions indiquen que les glaçades seran generalitzades durant tot el cap de setmana.  

La massa polar d'aire de l'Àrtic ha entrat amb força i farà que les mínimes freguin els 0 graus i les màximes no superin els 12º. El vent del nord provocarà que l'onatge estigui molt alterat a tota la Costa Brava.

En definitiva, dies de ple hivern a tres setmanes per entrar de manera oficial a la nova estació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient