L’efecte Greta Thunberg arriba a l’Empordà

INTERVÉ: Sandro Lasnier

Ja són molts els joves que reivindiquen la falta de mobilització de la societat i dels polítics en vers el canvi climàtic. Des que Greta Thunberg va obtenir reconeixement a escala internacional com a activista mediambiental molts adolescents s'han engrescat a seguir el seu exemple.

L'efecte Greta Thunberg també ha arribat a Platja d'Aro. En Sandro és un jove empordanès de només setze anys que actualment viu a França. Es determina, no només com a ecologista sinó com a activista feminista, LGTBI, contra el racisme i a favor tots aquells col·lectius que reivindiquen el dret a la igualtat i la llibertat d'expressió. També és un gran defensor dels drets humans tot i que el tema que el te més enfeinat és l'ecologia.

El fet que a Greta se li dogues veu al parlament de Suècia el 2018 quan tenia 15 anys ha envalentint a molts nois i noies menors d’edat a reivindicar, ja que va deixar pales que alguns adults se'ls prenen seriosament. L'activista sueca Greta Thumberg va ser nominada per tres membres del parlament noruec pel Premi Nobel de la Pau el 2019 a més d'haver rebut diversos premis d'honor pel seu activisme.

Els més joves són cada vegada més conscients que el canvi climàtic s'està accelerant i que l'escalfament global és un problema que ens afecta a tots. Lluitar contra aquesta problemàtica a través de les accions quotidianes és una responsabilitat individual i els més petits ens ho volen recordar.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Sandro lasnierfa 35 dies
Instagram: @sandrolasnier


Més articles de Medi Ambient