El Contenciós anul·la la llicència d'obres del xalet del Golfet

Palafrugell

Data: 15/12/2020

El Xalet del Golfet no s'havia d'haver construït perquè la llicència d'obres és nul·la. El Jutjat Contenciós-Administratiu dóna la raó a Salvem el Golfet i conclou que en la llicència atorgada per l'Ajuntament de Palafrugell no hi figura el perceptiu Estudi d'Impacte i Integració Paisatgística.

La sentència té tres  parts. Per una banda anul·la la llicència d'obres donada l'abril del 2014 perquè no té un estudi justificatiu que el lloc i forma en com s'aixeca l'edifici és la que menys impacte ambiental té. Per altra banda també anul·la l'acord del març del 2016 que autoritzava el projecte de jardineria i construcció dels murs de tancament. Aquests, considera la sentència, excedeixen els límits del planejament urbanístic i les directrius de Costes. Finalment la decisió judicial també tomba l'acord de novembre del 2016 sobre el projecte de legalització i restauració d'elements no contemplats en la llicència d'obres de l'abril.

Des de l'Ajuntament de Palafrugell es mostren cauts alhora de valorar jurídicament la resolució judicial i esperaran a les conclusions de l'informe d'impacte ambiental que ha de fer un organisme independent abans de fer propers passos.

La sentència no és ferma i es pot recórrer.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient