Els Carnestoltes de Palamós dicten els manaments a la Vesprà

Data: 28/02/2019

INTERVENEN: Lluís Puig, alcalde de Palamós; Tomàs Turbant, Rei Carnestoltes de la colla Kins20

Aquest era el moment en què la colla Kins20 s'apoderaven de l'Ajuntament de Palamós amb el ple consentiment de l'alcalde i el seu govern per fer la foto de família abans de realitzar el seu manament de la disbauxa.

També vestits per l'ocasió els polítics municipals no van perdre l'ocasió d'immortalitzar el moment del cop d'estat. L'alcalde es va mostrar predisposat a deixar-los manar i d'encomanar-se de la festa.

Cada dimecres de Carnaval Palamós viu la Vesprà, una activitat amb la qual es dóna el tret de sortida a 5 dies intensos de festa de Carnaval al municipi.

Enguany, però, la Vesprà ha vingut carregada de novetats, i és que els Kins20 no van realitzar els manaments, que en realitat són la programació d'activitats festives d'aquests dies, des de dalt del balcó del consistori palamosí, sinó que ho van fer des de l'Estenedor de les Xarxes, envoltats de la resta de colles i carrosses. A més, el Rei Tomàs Turbat va decidir no penjar el pendó per falta de representació de totes les colles que participen actualment al Carnaval i que creu que també mereixen ser-hi.

Un gran nombre de persones van reunir-se, doncs, a l'Estenedor de les Xarxes per viure la Vesprà. El nou emplaçament va resultar tot un èxit acompanyat del ritme que portaven les colles de Carnaval allà presents.Més articles de Carnaval Palamós 2019