Monells té nova gespa artificial al camp de futbol i serà nova seu del MIC

Baix Empordà

Data: 22/01/2018

L'Agrupació Esportiva Monells utilitza ja des de principis d'any la nova gespa artificial que s'ha instal·lat al camp de futbol. L'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura ha invertit més de 200 mil euros en canviar la gespa natural que hi havia al camp de futbol municipal per aquesta gespa articial. L'objectiu era millorar la qualitat de les instal·lacions i dotar-les d'un millor ús i és que el camp de futbol que es va construir a finals dels anys 70 mai havia tingut tanta activitat com ara. 

Aquí hi entrenen i hi competeixen el primer equip, equips de veterans, de benjemins i des del curs passat també una escoleta de futbol amb nens i nenes a partir de 4 anys. Pels diferents equips que utilitzen aquestes instal·lacions el canvi suposarà una gran millora i el municipi a més hi guanya convertir-se en nova seu de la Mediterranean International Cup que ja aquesta setmana santa portarà partits a Monells.

Les famílies usuàries de les instal·lacions han fet brigades per millorar els vestidors existents al camp.

La nova gespa artificial del camp de futbol de Monells és practicable ja des de principis d'any. Aquest inici d temporada els equips han entrenat i jugat a Corçà i han fet tots els desplaçaments possibles per rebre ara sí a casa i amb gespa nova els partits de la segona volta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia