Les obres del pàrquing de Llafranc van agafant forma

Intervé: Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell

En marxa les obres del nou aparcament de Llafranc. Aquest és un dels projectes que l'actual govern de Palafrugell s'havia marcat com a imprescindibles i s'espera que les feines finalitzin abans del 31 de desembre d'aquest any.

Amb un cost de poc més d'un milió d'euros, l'Ajuntament ha obtingut els diners del sobrant del pressupost del 2017. El resultat: un aparcament de tres plantes, una de les quals descoberta, amb unes 150 places, algunes d'elles habilitades per a la càrrega de cotxes elèctrics. A més, s'ha arribat a un acord amb els negocis hotelers del nucli per assegurar-los unes places. 

El pàrquing de Llafranc no només permetrà oferir més lloc d'aparcament sinó que farà possible eliminar les places al lateral de la carretera que va de Llafranc a Tamariu per tal de que els veïns i usuaris dels establiments de l'entorn puguin gaudir d'una vorera ampla per baixar a la zona de la platja

S'espera que el pàrquing sigui operatiu a partir de la Setmana Santa del 2019. Estarà gestionat per la mateixa empresa encarregada dels aparcaments de Calella i del carrer Torres Jonama i l'antic camp de futbol del Casal a Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia