La urbanització de tota l'Avinguda Catalunya estarà feta en dos anys

La urbanització de tota l'Avinguda Catalunya estarà feta en dos anys
Calonge i Sant Antoni

Data: 18/10/2017

En dos o tres anys l'Avinguda Catalunya de Sant Antoni de Calonge ha de quedar totalment urbanitzada. Aquest és el termini que s'ha marcat el govern per fer les obres d'inversió necessàries que permetin completar la urbanització del que esdevé una de les principals vies de comunicació de la població.

Fa pocs dies que han començat les obres entre els carrers Joan Capri i Joaquín Ruiz-Giménez el que suposa executar un dels últims trams que queden a la banda de mar de l'Avinguda Catalunya. En total uns 700 m2 que permetran crear una vorera de 6 metres d'amplada en aquest punt i d'aquesta manera donar continuïtat a la vorera d'aquest costat facilitant el desplaçament dels vianants que actualment és impracticable. També es preveu la creació d'un nou tram de carril bici. Tot això complementat amb panots homogenis en tot el tram, la plantació d'una filera d'arbrat i noves lluminàries i mobiliari urbà.

Durant els darrers anys amb la urbanització de diferents sectors de Sant Antoni, aquesta avinguda s'ha convertit en un dels principals eixos tant del trànsit de vehicles com de persones que ha fet que les obres esdevinguéssin imprescindibles.

Per tal que aquesta via pugui complir amb aquesta funció, des del govern s'han compromès en dotar-la de tots els serveis necessaris en un termini curt de temps. Les obres actuals es preveu que estiguin enllestides a finals d'any i han suposat una inversió d'uns 88.000 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia