Palamós engega la campanya #MaiEtDeixaremPenjat

Es tracta d'una campanya per dinamitzar el comerç local quan hi hagi desconfinament i anima a la ciutadania a preguntar-se què compraria a la ciutat


Què compraries al comerç local de Palamós si avui estigués obert i plenament operatiu? Amb aquesta pregunta el teixit comercial de la ciutat vol animar la clientela a apostar pel consum de proximitat. Ho fa a través d'un concurs que anima a la ciutadania a penjar a les xarxes una llista de la compra, entre les quals es sortejaran tres premis de 100 euros.

L'eslògan del concurs és #NosaltresNoEtDeixaremMaiPenjat i és l'etiqueta amb la que la clientela ha de penjar una fotografia de la seva llista de la compra a Facebook o Instagram fins al 15 de maig.
 

Enquesta per conèixer els efectes de la Covid-19


Una altra pota de la campanya és un vídeo difós per les xarxes socials on es destaca la importància del sector comercial i empresarial del municipi interpretat per l'actor Àlex Brull.

En paral·lel l'Ajuntament també ha distribuït una enquesta entre el teixit comercial palamosí per conèixer de primera mà els efectes econòmics del confinament per tal de planificar les accions de recuperació econòmica dels propers mesos.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia