El programa Referent d'Ocupació Juvenil acompanya als joves en la cerca de feina

El programa Referent d'Ocupació Juvenil acompanya als joves en la cerca de feina
Palafrugell

Data: 23/01/2019

Des d'aquest any, l'àrea de Joventut impulsa el programa “Referent d’Ocupació Juvenil”, una unitat especialitzada en ocupació juvenil que dóna atenció al col·lectiu jove en el seu procés d’orientació i/o assessorament formatiu i laboral i la seva transició al mercat de treball. El programa es desenvoluparà comptant amb la col·laboració dels centres educatius, el Centre Municipal d'Educació, Centres d'Atenció Primària, l'àrea de Benestar Social, l'Institut de Promoció Econòmica i empreses del sector privat.
 
El servei ofereix atenció directa d’informació i orientació formativa i ocupacional a joves de 16 a 29 anys els dimarts i dimecres de 17 h a 18 h a Can Genís, a l’Avinguda Josep Pla núm 5, primer pis. També s’acompanya en el disseny d’itineraris formatius i/o laborals personalitzats i en la millora de competències d’accés a l’ocupació oferint els recursos més convenients en funció de les característiques personals i/o socials de cadascú.
 
L'objectiu és assegurar una resposta integral als joves que impulsi la seva formació professionalitzadora i una posterior inserció laboral de qualitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia