Coneixem el testimoni d'un mexicà que viu l'episodi de pandèmia amb la família lluny

INTERVÉ: Mario Amabile, dentista i restaurador

L'expansió del coronavirus per tot al món ha reduït i complicat la mobilitat entre països i són molts els qui s'han quedat aïllats sense poder tornar a casa o tenint a la família lluny. Aquest és el cas de Mario Amabile, mexicà de naixement però empordanès d'adopció, dentista i amb dedicació també al món de l'hostaleria.

El mexicà, que viu i treballa a la Vall d'Aro, es comunica amb la família i amistats a través del telèfon i ha explicat a Televisió Costa Brava que al seu país de naixement no es té tanta preocupació ni conscienciació com aquí, i que no hi ha prohibició de sortir al carrer. Qui no surt, és per voluntat pròpia.

Pel que fa a la salut bucodental només està permès atendre casos de verdadera urgència. Amabile explica que des del dilluns 16 de març, quan encara no s'havien tancat les clíniques, la gent ja va anar cancel·lant les cites per precaució. En quinze dies només ha atès dues urgències.

Per altra banda com a restaurador veu amb preocupació la situació especialment per la pèrdua de beneficis de la Setmana Santa, que és una de les dates més destacades del calendari pels restaurants de la Costa Brava, després de l'estiu. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia