Palafrugell celebra la Setmana Europea de la Mobilitat pedalant

Palafrugell

Data: 23/09/2022

Aquesta setmana s'ha celebrat la Setmana Europea de la Mobilitat, amb el lema "Combina i mou-te". Al Baix Empordà s'hi han tornat a sumar diversos municipis. Entre ells, Palafrugell, que ha organitzat pedalades escolars diàries per la carretera vella de Calella.

Uns 400 alumnes de cinquè i sisè de primària de totes les escoles de Palafrugell s'han sumat a la Setmana Europea de la Mobilitat participant en les pedalades escolars que ha organitzat el consistori palafrugellenc al llarg d'aquesta setmana.

Cada dia hi han participat diferents escoles, sent aquest divendres la jornada que ha aglutinat una xifra més elevades de nens i nenes, un total de 160.


L'activitat consistia en un recorregut en bicicleta amb sortida des de la seu de la Policia Local fins a arribar a les platges de Calella, passant per les vies verdes de la carretera vella i de l'avinguda del Mar, que s'han inaugurat aquest any 2022. S'han ofert bicicletes a aquells alumnes que no en disposaven, per tal que tots i totes poguessin participar de l'activitat.

Malgrat que ha estat dirigida a alumnes de 5è i 6è, des del consistori es vol ampliar a altres franges d'edat per donar a conèixer les rutes amb bici de les que es compta al municipi. A Palafrugell hi ha més de 18 quilòmetres de carrils bici.

Més enllà de les sortides amb bicicleta, durant el dijous es va convidar a la població a deixar de fer servir el cotxe com a vehicle de transport.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia