El sector turístic i comercial de Begur es vesteix de gala per encetar temporada

Begur

Data: 26/03/2018

L'Associació de Comerç i Turisme de Begur s'ha sumat a la Setmana del Comerç organitzada per la Generalitat a través de dues propostes, un concurs de fotografia i un sopar de gala. La Setmana del Comerç que es tancava aquest diumenge va néixer l'any passat amb l'objectiu d'apropar al sector comercial eines per millorar la seva competitivitat i també esdevenir un espai de debat i intercanvi de coneixement.

Aquest diumenge es reunien els empresaris i comerciants begurencs en la primera edició de la Nit del Comerç i del Turisme de Begur, una vetllada festiva i de germanor que els va permetre compartir experiències i inquietuts en un ambient distès i d'esbarjo. Hi havia els diferents implicats amb el sector comercial i turístic de Begur que donaven així la benvinguda a la temporada.

Són 130 els associats que d'una o altra manera contribueixen a dinamitzar el sector comercial i turístic de Begur durant tot l'any.

La jornada va arrencar al vespre amb una xerrada de la xef Iolanda Bustos qui va explicar la seva experiència d'haver traslladat el restaurant de la ciutat a l'Empordà. Un sopar a peu dret i diferents actuacions musicals van completar la primera Nit del Comerç de Begur que tots coincidien que va tenir gran èxit de convocatòria.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia