La Botiga al Carrer de Platja d'Aro celebra la seva 19a edició

INTERVÉ: Manel Canadell, president de l'Associació d'Empresaris

Després del cap de setmana de Carnaval Platja d'Aro segueix amb els carrers ben plens de gent, i és que ha arribat una vegada més la Botiga al Carrer, que enguany celebra el seu 19e aniversari.

La botiga al carrer d'hivern se celebra amb l'objectiu que els comerciants puguin vendre els estocs que els queden i representa així el final de la temporada d'hivern.

Enguany aquesta edició ha tingut un important increment d'expositors. Una vuitentena de comerços i establiments han pres els carrers del centre de la ciutat per oferir moda, tendències i varietat amb les seves millors ofertes de l'any, alguns fins i tot en liquidació. 

La Botiga al carrer arrenca la temporada de primavera i ho fa aquest any amb un projecte potent en el que els carrers centrals de Platja d'Aro, que és on hi ha el gran volum del teixit comercial, s'han omplert de paradetes dels mateixos comerciants que oferien tota mena de productes amb uns descomptes del tot cridaners.

Sabates, bolsos i, sobretot, molta roba han estat els productes estrella d'aquest Street Outlet que s'ha allargat tot el cap de setmana. Compradors locals però també molts provinents de fora han aprofitat per endur-se cap a casa alguna ganga.

La pròxima edició es farà la primera setmana de setembre encetant la tardor.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia