La Bisbal aprova un paquet d'ajudes destinat a estètiques i establiments de restauració

INTERVÉ: Enric Marquès, alcalde de La Bisbal d'Empordà

El sector de la restauració i els centres d'estètica de La Bisbal d'Empordà que ho sol·licitin rebran una ajuda per part del consistori de fins a 500 euros per establiment, sempre i quant compleixin amb els requisits estaberts, per fer front als efectes de la COVID-19 provocats pel forçós tancament de l'activitat al que s'han vist sotmesos des del passat 15 d'octubre.

El Ple Municipal de la capital del Baix Empordà ha aprovat per unanimitat en el darrer plenari aquest paquet d'ajudes extraordinàries, que compten amb una partida de 19.000 euros. Aquesta nova convocatòria extraordinària d’ajudes per pal·liar els efectes de la segona onada de la COVID-19 se suma a les ja aprovades el maig passat per l’equip de govern municipal. 

Tot i  a ser un any pressupostàriament complicat per la davallada d’ingressos ocasionada per la pandèmia, amb aquesta nova partida el consistori bisbalenc 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Xavier Dilmé i Vertfa 35 dies
Perdó, però aquestes ajudes no se sumen a les del maig. De les ajudes del maig van sobrar 19.000€, que són els d'aquesta convocatòria. Per això des de Tots x la Bisbal vam demanar afegir més partida i poder arribar als 1.000€ per establiment.


Més articles de Economia